Какво да купим на бъдещата майка?

186
Какво да купим на бъдещата майка?

Вашият принос за облекчаването на ежедневието й

На пръв поглед някои от продуктите за млади майки изглеждат странни или пък непрактични. Това не е така. Всеки един от следващите продукти е способен да намали ежедневния стрес за родителите и облекчава грижата за бебето.

Възглавница за бременни
Тя ще е от полза както през последните месеци на бременността, така и след това. Например една удобна възглавница „салам“ може да се използва като ограничител – предпазва детето от излишни и опасни движения по време на сън и в будно състояние.

Детска нощна лампа
Младата майка има нужда често да се уверява, че бебето се чувства добре. Това означава, че й се налага честичко да го проверява през нощта. Например, за да го успокои, да провери температурата на въздуха в стаята или пък да оправи одеялото. Детската нощна лампа е полезна вещ! Създава приглушена светлина – достатъчна, за да не пречи на съня на детето и да ориентира загрижения родител.

Мултикукър
В грижа за детето се случва да няма време за готвене. Един уред, с който храната се приготвя бързо и лесно, е най-добрият приятел на майката през първите месеци след раждането.

Пояс за шията
Отличен способ да се даде възможност на детето да плува във ваната, без да се притеснявате, че ще се нагълта със вода.

Шезлонг за вана
Ако поясът не ви допада, то може да купите шезлонг за къпане във вана. Обърнете внимание дали има силиконови елементи в зоната на краката. По този начин ще сте сигурни, че няма да се хлъзга из ваната.Шезлонг люлка
Много полезна вещ – на пазара ще откриете с окачени играчки, с подсветка, музика, различни режими на люлеене.

Слинг
През първите месеци той е незаменим, когато майката се налага да отмята и други задачи.Добави коментар