Какъв трябва да е домът ви според зодията?

13
Какъв трябва да е домът ви според зодията?

Звездите влияят върху избора на интериора, разберете как ще се чувствате най-добре

Звездите влияят върху начина, по който решаваме да подредим дома си. Какво да направите, ако ви предстои местене или ремонт, така че да се чувствате наистина уютно, съветва Flashnews.

Овен
Обичате големите пространства, не искате да живеете в апартаментче, в което спалнята е толкова малка, че в нея има място само за леглото. Бихте дали повече пари за по-голям дом, но не искате да инвестирате средства за ремонти и обзавеждане. У вас често е пълен хаос. Но винаги спазвате традицията за голям диван в хола, секция, пълна с книги и сувенири.
Съвет: При покупка за дома заложете на нещо нетрадиционно, съветва вестник Стандарт.

Телец
Централно място в дома на Телеца заема кухнята. Обикновено там има голяма маса и столове. Представителите на тази зодия обичат да готвят и да посрещат гости. Искате поне една стая в дома ви да е обзаведена луксозно. Ако живеете в къща с градина, със сигурност там ще има мебели от ратан и люлка, на която да четете книга или да дремнете следобед.
Съвет: Сложете в хола масивни мебели, дебел килим и тежки тъмни завеси.

Близнаци
За нищо на света не смятате да живеете на стари години в центъра на големия град. Мечтата на Близнаците е да си имат къща на тихо местенце сред природата. Задължително ще имат голяма градина, за която ще полагат грижи всеки ден. От друга страна Близнаците обичат модерните технологии - затова в къщата им ще има поне два компютъра, домашно кино, уредба и т.н.
Съвет: Ако имате възможност, направете втора баня - така ще можете спокойно да си четете или слушате музика, докато сте във ваната.

Рак
Раците никак не обичат да се местят или да ремонтират. Можете да прекарате целия си живот на едно място. Даже в кухнята ви няма модерни уреди. Ако все пак някой ви подари, те ще си останат по шкафовете. Когато обзавеждате апартамента си, обикновено избирате практичното и удобното пред красивото и луксозното.
Съвет: Ако все пак се решите на преместване, постарайте се новият ви дом да има изглед към парк или поне хубава тераса.Лъв
Да е много светъл - това искате от апартамента си. Имате нужда от повече слънце, за да се чувствате добре. То ви зарежда с енергия. Мечтаете за лукс и красиво обзавеждане. Имате нужда от простор и практично подреден дом. Идеалното място за вас би било извън града, но близо до него. Спалнята е изключително важна за вас и трябва да е добре обзаведена - да има голям гардероб, скъпо легло, екстравагантни лампи.
Съвет: Когато имате време и пари, направете голяма камина в хола.

Дева
Никога в провинцията - това е вашето мото! Бихте се чувствали най-добре в модерно обзаведен апартамент в центъра на столицата. Обичате отворени пространства и по-малко стени. Когато някой ви дойде на гости, винаги остава изумен от чистотата и реда в дома ви. Обичате големи прозорци, много светлина и бихте искали да имате една стая само за вас.
Съвет: Отделете средства за хубава музикална уредба, на която да слушате любимата си музика.

Везни
Обичате реда в дома си. Всичко е красиво, луксозно и чисто. Рядко обаче се водите от това кое е практично и удобно. Дори банята ви да е колкото кутийка, задължително ще сложите и вана вътре. Навсякъде у вас обикновено има цветя.
Съвет: Освежете хола с картини, поставете сувенири от пътуванията си, внесете нещо по-разчупено в интериора.

Скорпион
Не понасяте хаоса и винаги следите с повишено внимание дали редът в дома ви е спазен. Ако някой премести нещо дори само с няколко сантиметра, със сигурност ще си навлече вашия гняв. Обикновено избирате бяло или слонова кост като цвят на стените и залагате на традицията. В кухнята обаче винаги имате най-модерните уреди, които са излезли на пазара.
Съвет: Не спирайте да мечтаете за къща сред природата - тя ще ви зареди с енергия.

Стрелец
Не можете да си представите дом, в който да няма специална стая само за вас. Независимо какво обичате да правите, имате нужда от тишина и спокойствие. Мечтаете за две къщи - една в града и една на село. Така през седмицата ще сте в центъра на събитията, а през уикенда - сред природата.
Съвет: Купете си по-голямо и удобно легло, за да решите проблемите със съня.

Козирог
Живеете в центъра на града, но обичате да прекарвате отпуските си сред природата. Обикновено имате къща в някое затънтено кътче, която отвън изглежда скромно, но отвътре е оборудвана по последната дума на техниката. Освен това е снабдена с най-модерната охранителна система. В дома си залагате на удобството и на премерения лукс. Знаете точно какви мебели и техника да изберете и за какво ще ви служат.
Съвет: Изберете предмети, които да освежат интериора - красива порцеланова ваза, сувенири от любими места и каквото още ви харесва.

Водолей
Със сигурност не живеете в обикновен апартамент. Харесвате всичко, което е нетипично и нетрадиционно. Някои Водолеи предпочитат лукс и пищност, други залагат на изчистения елегантен стил, а трети - на лежерната артистична подредба.
Съвет: Обичате да пътувате - носете си по нещо за спомен от всяко ново място, което посетите.

Риби
Няма да издържите дълго в малък апартамент. Имате нужда от много пространство, а най-големите стаи в дома ви трябва да са холът и кухнята. Обичате гости, а те се чувстват добре у вас. Обикновено в дома ви са комбинирани всички цветове на дъгата.
Съвет: Когато дойде време да ремонтирате банята, помислете за себе си и сложете вана или душ с масажиращи струи.

Добави коментар