Как датата на сватбата влияе на брака

1183
Как датата на сватбата влияе на брака

Изборите, които правим, имат значение. Какво е то за вашата двойка?

Това, под какъв знак се е „родил“ вашият любовен съюз, има значение за семейния живот. Какъв точно ще узнаем

Овен (21 март - 19 април)
Семейство, родено в съзвездието Овен, ще бъде активно и страстно. Животът му ще бъде пълен с ярки впечатления и изненади. Разбира се, проблеми няма да отсъстват. Не правете грешката да държите лошите чувства вътре в себе си и да се затваряте за партньора.

Телец (20 април - 20 май)
Вашето семейство ще бъде основано на доверието, уважението и грижата. Вие ще се трудите наравно за усъвършенстването на отношенията си. Всички проблеми ще се решават оперативно и задружно.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Скучното ежедневие и рутината на брака, роден в съзвездието на Близнака, не са заплаха. Ще работите в тандем. Ще бъдете не само любовници, но и истински приятели. Отношенията ви ги очаква светло бъдеще.

Рак (21 юни - 22 юли)
Семействата, създадени през този период, са най-традиционните и класически. Разпределението на ролите и задълженията ще бъдат стандартни. Да пострадат отношенията в семейства може само поради рязката смяна в настроението на партньорите. И двамата ще се стремите към съвършенство. Този съюз е много чувствен, взаимната любов ще решава всеки един проблем.

Лъв (23 юли - 22 август)
Постоянен меден месец и много драма – това очаква съюз, сключен в съзвездието Лъв. Ще се карате сърдито и ще се помирявате страстно.

Дева (23 август - 22 септември)
Този брак ще бъде най-силният и здравият. Това семейство може да се определи като отличник в сериозните отношения. Те са базирани на любов и взаимно уважение. Ще уважавате умело личното пространство на другия. Решенията, взимани съвместно, ще отчитат интересите на всеки член на семейството.

Везни (23 септември - 22 октомври)
Дори на другите хора вашата двойка да изглежда хладна и да сте твърде сдържани един към друг, това не означава, че няма да останете заедно. В такова семейство „щастието обича тишината“. Любовта и страстта показвате само в компанията на партньора.Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
Във вашия брак ще има много страсти и гръмки караници. Те ще завършват с помирение в леглото. Ще се подлудявате един друг, ще се отказвате един от друг и после отново ще се завръщате. Свързва ви не само животинска страст, но и искрена любов.

Стрелец (22 ноември - 19 декември)
Вашият брак няма да е по учебник. Именно това ви носи най-голямо удоволствие. Животът ви ще е изпълнен с много изненади, авантюри     пътешествия – и винаги ще бъдете заедно.

Козирог (20 декември - 19 януари)
Бракът ще бъде успешен проект. Вие решително ще отразявате всички нападки и проблеми и търпеливо ще работите върху развитието на съюза си.

Водолей (20 януари - 18 февруари)
Ще имате особена връзка, в която няма да има място за чужди хора и чужди мнения. Ежедневно ще се удивявате един от друг. Бракът по правила не е за вас.

Риби (19 февруари - 20 март)
Вашият брак ще прилича на романтичен филм – като от време на време ще има елементи на комедия и драма. Ще бъдете пределно открити един към друг и ще имате истинска духовна връзка помежду си.
Добави коментар