Как да увеличим удоволствието от секса

585
Как да увеличим удоволствието от секса

4 начина на действие

Често заради различните сексуални темпераменти, интимната близост се оказва за един от партньорите несъвършена. Единият от двамата не успява да се насити в пълна мяра, а другият има нужда само от няколко минути.

Механизмът на получаване на пълно удовлетворение от половия акт при мъжете и жените е устроен различно. Поради това в сексуалния живот понякога един от партньорите не изпитва пълна наслада от секса, например може да не получава оргазъм. За да се справите с този проблем, има няколко решения.

1/ Обсъдете проблема с партньора
Ключът към всеки проблем се базира на комуникацията. Ако искате интимната ви близост да продължи по-дълго време, не се стеснявайте да говорите.

2/ Промяна на темпото, позата или техниката
Ако забелязвате, че партньорът е близо до финала, предложете му да забави темпото или да смени позата. Забавянето на темпото може да донесе желания резултат, но по-ефективна в случая ще бъде смяната на позата.

Както е известно, някои позиции – кучешката, ездачката и т.н., спомагат за дълбокото проникване на члена във влагалището, което осигурява по-силна стимулация на половите органи. Оргазмът в тези случаи настъпва по-бързо.

За забавяне и отсрочване на еякулацията на партньора, предложете му да изберете поза с по-малка стимулация – лъжички например. Стават още класическа мисионерска поза или в изправена позиция.

3/ Лубрикант, удължаващ удоволствието
Съвременният пазар на интимни стоки може да удовлетвори и най-взискателните клиенти. Истинска находка за двойки, които изпитват трудност с удължаване на половия акт, са лубрикантите, които отлагат еякулацията за по-късно. Често в продуктите се използват натурални съставки като екстракт от мента.4/ Ако оргазмът е неизбежен…
Не всеки мъж е способен да се контролира във възбудено състояние, колкото и планове да сте разчертавали преди това. И от тази ситуация има изход. Ако оргазмът е неизбежен, предложете алтернатива – почивка и след това нова проба. Помага още достигането на оргазъм с помощта на орални ласки или мануални манипулации.Добави коментар