Как бащинството промени Хавиер Бардем

195
Как бащинството промени Хавиер Бардем

Актьорът разкрива подробности за семейния живот

Хавиер Бардем от любим актьор на много хора. Откакто е баща, той се промени. Пред изданието The-talks той споделя откровено за семейство, професията и бъдещето.

Сега няма нищо по-важно от това да бъда баща, казва Бардем, попитан как бащинството е променило отношението му към актьорството.

Когато помагаш на някого да се образова, знаейки че самият ти трябва да се образоваш и че това, което едно време си научил, не е онова, което трябва да знаеш сега, е нещо страхотно, казва Бардем.

Ново време е, има нови ценности и трябва да ги учим, допълва актьорът и партньор на Пенелопе Круз. Той споделя, че времето и животът са оформили отношенията му с Пенелопе.

Бардем съветва да казваме по-често „Обичам те“ на своя партньор в живота.

Важно е да казваш на другия, че го обичаш. Филмите може да бъдат доста изтощителен процес, но ние знаем какво е фикция и какво е реалност – не споделяме нищо у дома, което да е свързано с работа, казва актьорът.

Най-важният урок на Бардем от детските години

„Трябва да бъдем отворени и да се учим. Когато растем, се изправяме пред опасността да смятаме, че знаем всичко. Всъщност знаем все по-малко и все по-малко. Само децата знаят всичко. Наистина го правят!“, убеден е актьорът.
Добави коментар