Иглесиас призна как надценил възможностите си като баща

260
Иглесиас призна как надценил възможностите си като баща

Певецът сподели в интервю каква грешка е направил

44-годишният Енрике Иглесиас от момента на раждането на третото му дете от Анна Курникова почти не е спал. Певецът активно взима участие в грижите за момиченцето, включително сменя пелени.

В интервю за списание Entertainment Tonight певецът признава, че се наслаждава на времето, което прекарва с новороденото, но в един момент е бил принуден да се обърне за помощ.

Лесно сменям пелени и я храня от бутилка. Мислех, че не ми е необходима помощ, че ще се справя. Не исках помощ дори от майката. Исках да правя всичко сам, но веднъж заспах по време на хранене на детето. Тогава осъзнах, че това е опасно и признах, че ми е необходима помощ, споделя Иглесиас.

Певецът споделя и какви иска да види децата си в бъдеще – музиканти като него или спортисти като майка им.

Честно ще ви кажа, че ако трябва да избирам едно от двете, то безусловно това ще е спортът. Просто защото обичам спорта. Обичам голфа, обичат тениса и не съм против една от дъщерите ми един ден да е тенисистка, казва Иглесиас.

Третото дете семейство Иглесиас е момиченцето Маша. Тя се роди на 30 януари. Анна и Енрике имат още две деца  - близнаците Николас и Люси, които се родиха през 2017 г.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) onДобави коментар