Холивудски плейбои, които са истинско разочарование в леглото

328
Холивудски плейбои, които са истинско разочарование в леглото

Би могло да се предположи, че повечето холивудски прелъстители, освен че изглеждат страхотно, са и страхотни любовници - но истината е друга

Би могло да се предположи, че повечето холивудски прелъстители, освен че изглеждат страхотно, са и страхотни любовници - но истината е друга.

Водещи американски медии съставиха списък на „ужасните любовници“ и в него се намират някои от най-известните имена - Брадли Купър, Хю Хефнър и Джъстин Бийбър, съобщава БГНЕС.

Въпреки че живееше във вила с куп секси зайчета, Хю Хефнър не е бил считан за „краля на секса“. Според бившата му годеница Кристъл Харис, собственикът на „Плейбой“ е имал проблеми със самочувствието, така че никога не се е събличал по време на секс. Освен това любовната игра с него е продължавала само няколко минути.

Колин Фарел е смятан за велик съблазнител и женкар в Холивуд, но той не може да се похвали с любовни умения. Една от бившите му партньорки споделя, че в леглото актьорът е възбуждащ колкото Мики Маус и че често сменя приятелките си, защото никоя не иска да остане с него.

Любимецът на жените Брадли Купър също е зле в леглото. Дженифър Лорънс безсрамно разкри, че актьорът се целува лошо, а една от бившите му, както писаха американски медии, заявява, че е много досаден и че „говори с френски акцент в леглото, защото смята, че това е романтично“.

Поп звездата Джъстин Бийбър все още не е научил тънкостите на секса. Много от бившите му приятелки го обиняват, че е много егоистичен любовник. Той очаква много от партньорката си, но дава малко и почти нищо не прави. „Той няма въображение и се грижи само за собственото си удоволствие“, каза една от бившите му приятелки.

Добави коментар