Холи Бери: Щях да бъде идеална сурогатна майка

894
Холи Бери: Щях да бъде идеална сурогатна майка

Актрисата казва още, че съжалява, че късно е родила

52-годишната Холи Бери има две деца: 11-годишната Нала от бившия й приятел Габриел Обри и 5-годишния Масео от бившия и съпруг Оливие Мартинес. За първи път актрисата стана майка на 40 години. Казва, че съжалява, че толкова късно е родила децата си.

В интервю, което цитира изданието Fox News, звездата признава любопитни неща.

Честно говорейки, най-секси съм се чувствала по време на двете бременности. Осъзнаването, че сега някой винаги ще разчита на мен, ме направи по-добра. Станах по-съсредоточена в осъществяването на целите си, не си позволявах да се разстройвам заради дреболии, плюс това ми харесваше да съм бременна, казва Холи.

Ако се бях осмелила да по-рано, вероятно щях да имам пет деца. А ако не бях станала актриса, то бих била идеална сурогатна майка, добавя актрисата.
Бери споделя още, че децата й дълго време не са знаели, че тя е известна актриса.

Нала осъзна коя съм, благодарение на нейните приятели в училище. А Масео миналата година постоянно се шегуваше с мен, силно произнасяйки името ми на публични места. От типа на: „Холи Бери, бихте ли ми подали кетчупа!“. Това ще смущаваше, казва актрисата.

В момента Бери е една от най-високоплатените звезди в Холивуд. Хонорарите й за участие във филм достигат 10 млн. долара. През 2007 г. тя получи своя звезда на Холивудската алея на славата. През 2010 г. бе за 14 път в списъка „Най-красивите популярни личности“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magical first day of summer ♥️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) onДобави коментар