Филми, които ще ви вдъхновят да пътувате

151
Филми, които ще ви вдъхновят да пътувате

Освен това са романтични

Има много филми, които са способни да ви вдъхновят да пътувате. Това е така, тъй като показват красиви пейзажи, които оставят у нас впечатление, че и ние сме били там. В същото време не сме ставали от дивана.

Готови ли сте за разходка? Искате ли идеи за следващото си пътуване? Тогава пуснете си някой от тези вълнуващи филми.

Добра година (2006)

Той е еталон на филм, който е богат на красиви пейзажи. Сюжетът също е от значение. „Добра година“ е романтична комедия, в която основното действие се развива в Прованс. Главният герой след дълги години в големия град се връща към своето детство и преосмисля живота си.Мамма Mia! (2008)
Мюзикъл, чието действие се развива в стар хотел на гръцки остров. Софи се жени и мечтае до олтара да я изведе баща й, но не знае кой е той.Полунощ в Париж (2011)
Американският писател Гил Пендър пристига с годеницата си в Париж. Всеки ден в полунощ по незнаен път той се „потапя“ в Париж през 20-те години на 20 в. Там има възможността да се запознаем със своите кумири – Хемингуей, Дали, Гертруд Шайн и др.По слънцето на Тоскана (2003)
Неотдавна Мейс се е развела с мъжа си. За да се избави от тъгата, тя заминава за Тоскана, където изведнъж я връхлита безумната мисъл да се засели в провинциален италиански град и да започне живота си отначало.Имате поща (1998)
Есен. Ню Йорк. Манхатън. На фона на градския пейзаж се развива любовната история на Кейтлин и Джо Фокс. Един от най-красивите романтични филми с участието на Мег Райън и Том Ханкс.
Добави коментар