Екзотични разкрасителни процедури, които не си струват парите

1493
Екзотични разкрасителни процедури, които не си струват парите

Не стига, че е скъпо, а и ефектът е съмнителен

Понякога в стремежа си да бъде красив човек забравя, че „скъпото“ не е равностойно на добро и безопасно. В наши дни може лесно да се изненадате от разкрасителните процедури, които се предлагат. В следващите редове ще ви запознаем с няколко екзотични предложения.

Маска с хайвер
Това е една от най-скъпите процедури в наши дни. Хайверът много често се използва за лифтинг, тъй като е доста ефективен. Налице са обаче противопоказания – риск от алергии и възпаления.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

'Caviar Power"


Масаж със скъпоценни камъни

Терапията с камъни е медицина, която използва енергията на камъните, както и състава им, цвета и формата. По този начин се постига хармонизиране на организма, възстановяване на телесното, душевното и менталното равновесие. Въпросът е, че ползите от масажа със скъпоценни камъни засега не са доказани по научен път.Лазерен шлем за главата

Използва се за възстановяване на косата и стимулация на кръвообращението в кожата на главата чрез нискоинтензивни лъчи, прониквайщи в епидермиса. Рискове? Възникване на изгаряния и прегряване на луковиците на косъма.


Масажистът е слон

В Тайланд слоновете биват обучавани на тази специална процедура. Животните се ръководят от личен дресьор.

Масаж с топки за голф

Предварително топките се нагляват. Процедурата включва използването на 4 техники. Силното натискане в определени участъци на тялото крие рискове за травми. Съмнително и скъпо удоволствие.


Рейки на кон

Т.е. ще изпълнявате йога упражнения на гърба на кон.Добави коментар