Докато ти спа

145
Докато ти спа

Топ 5 на най-добрите начини за отслабване по време на сън

Искате да имате стройна фигура, а време за диети и упражнения нямате? Вашият организъм ще ви удиви. Той е способен да свали част от излишните килограми, докато спите. Как? Ето и отговорите:

1/ Коктейл от захар и кефир
Простичък и вкусен начин за сваляне на килограми. Изпийте преди сън половин литър кефир с чаша захар. Вашият организъм цяла нощ ще е зает с усвояването на сложните въглехидрати. За този процес се разходват доста повече калории, отколкото се съдържат в самата напитка.

2/ Ориз
Поради прекомерната употреба на сол, вашият организъм натрупва излишни течности. Може да ги изведете чрез консумацията на ориз. Пробвайте един ден да се храните само с непочистен ориз: черен или кафяв. Той ще абсорбира излишните течности и ще ги изведе от организма. Освен това ще почисти червата от шлаки.

3/ Салата от цвекло
Сварете глава цвекло, рендосайте го и го овкусете с капка зехтин. Тази салата изяжте преди сън. Паралелно изпийте чаша топла вода. Това може да не е най-вкусната вечеря, но ще провокира чувство за ситост и ще почисти червата ви.

4/ Солени вани
Вместо закуска в късните часове на деня, насладете се на разпускаща вана със сол. Престойте във ваната 15-20 минути. След това се завийте на топло в леглото. Гарантираме сваляне на излишни 1-2кг и по-стабилен и дълбок сън.

5/ Обтривания
Правете ги с оцет, мед, загряващ крем или етерични масла. Вие избирате кой продукт да използвате. Просто нанесете средството върху проблемния участък кожа и започнете с масажни действия да втривате. Увийте след това с найлоново фолио. Оставете средството да действа цяла нощ. Така стимулирате кръвообращението в организма. Потните жлези са по-активни и ще изведат токсините от организма. На сутринта изплакнете кожата. Ще се удивите колко мека и гладка е кожата ви.Добави коментар