Добри ли сте в леглото? 11 странни признака

352
Добри ли сте в леглото? 11 странни признака

По тях може да съдите и за уменията на другите

Сексуалността е понятие субективно, но ако някой от следните признаци се отнася до вас, то вие сте добри в леглото!

Вино
През 2009 г. учени от университета във Флоренция доказаха, че жените, които пият по две чаши вино на ден, са по-разкрепостени в леглото, получават повече удоволствие от интимните ласки, сравнено с жените, които не консумират вино или го пият по-рядко.

Чувство за хумор
Ако много се смеете, то в леглото нямате равни.

Шоколад с вкус на кафе
Обичате ли го? Имаме добри новини за вас. Хората, които предпочитат сладолед с кафе се в леглото дават 100% от себе си.Висока интелигентност
Интересно изследване е проведено през 2009 г. Британския учен Тим Спектър казва, че жените с по-високо IQ по-често изпитват оргазъм, сравнено с другите жени.

Храна
Ако по време на храна сте свикнали да ядете бавно, то значи в леглото сте съсредоточени максимално върху усещанията и чувствата си.

Какво ще поръчате?
В ресторанта не разглеждате менюто 3 часа, тъй като знаете какво точно ще ядете. Тази способност бързо да избирате се пренася и в леглото. Там сте решителни!

Политика
У вас има повече сексуални апетити, ако се интересувате от политика. Това казват учените, които стоят зад изследването Match’s 2016 Singles in America.Танци
Обичате да танцувате и не се стеснявате да го правите пред публика? Прекрасно! Вие сте уверени, пластични и чувствате тялото си. Полезни навици в леглото.

Голо тяло
Комфортно се разхождате голи у дома, не се смущавате да се разсъблечете пред партньора? Вие сте в добри отношения с тялото си и не се стеснявате от външността си.

Левичари
Учени казват, че левичарите в леглото са истински таланти.

Зрителен контакт
Не всички хора държат да поддържат визуален контакт със събеседника или със сексуалния партньор. Може би изпитват неловкост или дискомфорт. Ако при вас тези пречки отсъстват, то това свидетелства за сексуалния ви темперамент.Добави коментар