Ди Каприо или Бандерас? Фенове спорят, чия приятелка е по-готина

62
Ди Каприо или Бандерас? Фенове спорят, чия приятелка е по-готина

Прочутите ергени обичат жени с форми

Какво е общото между Антонио Бандерас и Леонардо Ди Каприо? И двамата са ергени и се срещат с жени, които са с 20 години по-млади от тях.

В навечерието на 59-ата си година мачото Бандерас показа на света своята възлюбена – 39-годишнта инвестиционна банкерка Никол Кимпел. На гала вечеря в Испания тя се появи в нежнорозова рокля с пищна пола и доста дълбоко деколте. Веднага привлече вниманието на фотографите. През цялото време Бандерас се усмихваше и държеше любимата си за ръка.

За романса между Антонио и Никол се заговори още година преди развода с Мелани Грифит – през 2014 г. Официалната версия за раздялата на съпрузите е непреодолими различия. Но, гледайки разкошната Никол, която е по-млада от Мелани с 23 години, разбираме за какви различия става дума.


Друг почитател на младите и красиви жени е закоравелият ерген Леонардо Ди Каприо. Той е на 44 години и се среща с 22-годишен модел - Камила Мороне. Тя е щастлива собственичка на фигура „пясъчен часовник“ – красива гръд, тънка талия с идеална преса и широки бедра.

Фенове на двамата актьори от цял свят спорят в последно време коя от двете дами е по-прелестна. Вие какво мислите?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More......Добави коментар