Баща и син две години са приятели, без да подозират, че са роднини

465
Баща и син две години са приятели, без да подозират, че са роднини

В живота се случват необичайни неща

Шофьор на камион от американския щат Уисконсин установи, че работи със своя биологичен син, без да подозира това.

Преди четири години 23-годишният Нейтън Бус разбира, че биологичният му баща също е шофьор на камион.

„Напълно възможно е да сме се виждали по спирките, но да не сме знаели“, казва той и допълва, че не се е стремил да търси баща си.

През 2016 г. Бус започва работа в компанията Rock Solid Transport. Там става приятел с Робърт Дегаро – 55-годишен шофьор с мустаци, татуировки и пиърсинг на ухото. Въпреки разликата в годините, те бързо намират общ език. И двамата обичат да се шегуват с другите шофьори на камиони и често общуват във Facebook.

Един от техните постове в социалната мрежа бива забелязан от майката на Бус. Името Дегаро й се сторило познато – именно така се наричал биологичният баща на Нейтън. След разговор с нея Бус направил справка и потвърдил, че неговият познат и приятел е действително човекът, за когото тя говори.

Бус си спомня, че не е могъл да спре да се смее. Две години са работили заедно и нищо не е подсказвало, че имат такава връзка. Новината била шок както за бащата, така и за сина.Не знаехме какво да си кажем, казва младият мъж.

Дегадо си спомня, че по онова време бившата му жена предложила синът им да бъде даден за осиновяване. Тогава и двамата нямали пари, бракът им бил пред разпад, а лекарите смятали, че тъй като детето е родено преждевременно, за него трябва да се полагат специални медицински грижи.Добави коментар