Астро диета

100
Астро диета

Как да отслабваме по зодиака

Кои са особеностите на зодиакалния ви знак, които трябва да отчетете, за да се справите успешно с излишните килограми?

Козирог
Амбициозните във всичко Козирози действат обстоятелствено. Те имат нужда не само от план на хранене, но и от тренировки, подготвени отрано. Предпочитат да акцентират върху силовите тренировки, топящи мазнините и правещи красив релеф. Съветът към Козирозите е да не прекаляват с приема на храна вечерно време. Спрете да ядете в 18:00 часа.

Водолей
Девизът на Водолея – ако се заемеш с нещо, прави го по правилата и с нужната упоритост. Трудно е да го отклоните от пътя, ако си е наумил да отслабва. За да успее обаче, има нужда от балансирана диета с изобилие от плодове и зеленчуци. Няма да е излишно ежедневното физическо натоварване, дори и да става за ходене.Риби
На Рибите им е трудно да отслабват. Те постоянно се оплакват, че бедрата и корема им ще се появят излишни сантиметри след всяка изядена поничка. Поради това им е необходима диета, която без проблем могат да поддържат с месеци и дори години. Например Средиземноморската!

Овен
Наслаждавайте се на всяка минута от живота – това е основният принцип на Овена. Трудно му е да се откаже от любимите храни, дори от кафето. Затова строгите диети го отблъскват. За Овена е ключово да може да нарушава правилата на диетата поне веднъж на седмица. Астролозите препоръчват да хвърлят око към тибетската система на хранене – неголеми порции и редуване на седмица месо, седмица растителна храна.Телец
Телците са чувствителна порода хора и трудно се хранят с мини порции. Да следват монодиета е наказание. Може да отслабнат с триразово хранене и пресмятане на калориите.

Близнаци
Отслабването не представлява за Близнаците проблем, стига, разбира се, да се отнесат сериозно към въпроса. Астролозите смятат, че препоръчителен за тях е интервалният глад по система 16/8.

Рак
Раците имат своя необичайна причина за бързо отслабване. Те интуитивно спазват здравословен режим на хранене. Без книги по диетология прекрасно знаят с какво да се хранят.

Лъв
Лъвовете винаги са уверени в себе си. Те не се обръщат към диетолози и не следват модни диети. Необходимо е просто да изключат от режима си хляба, макаронените изделия, сладките плодове и картофите. Препоръчителни продукти – такива, съдържащи протеини, а също сокове и цитруси.

Дева
Девите харесват вегетарианския или веганския начин на живот. Зеленчуците и плодовете могат да сведат до минимум липсата на физическо натоварване в ежедневието им. Те просто не обичат фитнеса.

Везни
За тях „забранено удоволствие“ са сладките храни и мазните. Любим им е млечният шоколад. Затова го заменят с горчив. Мармалада – със сушени плодове.Скорпион
За диетите и фитнес тренировките Скорпионът има нужда от мотивация – такава, която няма да се изпари за няколко дни. Помислете за основателна причина, поради която си струва да спазвате режим. Така ще ви е по-лесно.

Стрелец
Животът му винаги е бил толкова наситен със събития, че забравя, че е решил да е на диета. Важно правило за Стрелеца – да посвещава няколко часа на седмица за избиране и купуване на нискокалорични продукти и един час на ден за физическа активност или разходка.
Добави коментар