Ан Хатауей разказа как се е преборила с безплодието

417
Ан Хатауей разказа как се е преборила с безплодието

Дктрисата призна, че отдавна е мечтала за дете, но се е сблъскала с трудности

През юли тази година Ан Хатауей обяви, че чака второ дете. Снимка на бременната актриса се появи в Instagram със следния коментар: „За всички, които минават през ада на безплодието: пътят към всяка от моите бременности бе нелек“. Тя допълва, че ги подкрепя силно, тъй като знае какво е да имаш проблеми със зачеването.

По този начин Хатауей изрази своята солидарност с всички жени.

В неотдавнашно интервю Ан призна, че всеки път, когато се е опитвала да забременее, нищо не се е получавало.

„Беше ад!“, казва тя. Всеки път, когато някоя жена е обявявала, че е бременна, тя възприемала този акт като натъртване, че има проблем.

„Знаех, че трябваше да се радвам за другите жени, но ми се струваше, че всички говорят за бъдещите си деца, за да ми причиняват болка. Всички бяха бременни, но не и аз! Ненавиждах себе си и своето тяло за това“, допълва актрисата, която е носителка на награда „Оскар“.

По думите на Хатауей да се преживее този период е много трудно. Съпругът й Адам Шулман обаче е бил сериозна подкрепа. Той й е помогнал да се справи с отчаянието. Освен това я вдъхновили примерите на други жени.

Като никой друг знам колко самотни, виновни и изгубени се усещат жените, които се борят с безплодието, казва актрисата.

Фактът, че в обществото тази тема по някаква причина се премълчава, ни прави още по-нещастни. Много жени няма с кого да поговорят. Това не е честно. Затова реших да повдигна въпроса, казва Ан. Тя добавя, че сега, когато опитите й са се увенчали с успех, е много щастлива.

Първият триместър мина чудесно, особено ако трябва да го сравня с първата бременност. Когато износвах Джонатан, ми беше много зле, едва стоях права. Сега имам толкова енергия, че с лекота мога да спортувам. Което и правя с голямо удоволствие, споделя Хатауей.Добави коментар