Актьорът Стенли Тучи ще става баща за пети път

89
Актьорът Стенли Тучи ще става баща за пети път

Стенли Тучи - звездата от филма "Красавицата и Звяра", и съпругата му Фелисити Блънт очакват ново попълнение в семейството, съобщи Контактмюзик.
 
Известният актьор, сценарист, режисьор и продуцент се появи заедно с бременната си съпруга на неотдавнашна прожекция на филма "Последен портрет" в Ню Йорк, на която тя бе с издут корем. 57-годишният Тучи е режисьор на филма, в който се говори за художника Алберто Джакомети (1901-1966). "Опитвам се да я обградя с нужното внимание", заяви тогава той пред сп. "Ю Ес уикли".
 
Двойката има син Матео Оливър, който се появи на бял свят през януари 2015 г. "Надявам се, че детето е от мен", каза шеговито тогава Тучи. "Развълнувани сме от раждането му в този студен и жесток свят. Щастливи сме, че детето е здраво", добави той.
 
Стенли се запознал с Фелисити чрез сестра й Емили Блънт, която му партнира във филма "Дяволът носи Прада", излязъл по екраните през 2006 г., припомня БТА. 
 
Той има три деца - Изабел, Николо и Камила, от брака с първата му съпруга Кейт, която почина от рак на гърдата през 2009 г. Тучи по-рано разкри, че обича да се появява във филми, в които може да покаже децата си.


Добави коментар