6 тоалета, които да не комбинирате с токчета

2596
6 тоалета, които да не комбинирате с токчета

Все пак всичко е въпрос на вкус

Можем да сме почитатели на маратонките и яростни привърженици на ниските обувки, но никой не може да отрече примамливостта на един страхотен чифт токчета. Но стига те да се носят по правилния начин.

Вижте шест неща, с които не трябва да ги комбинирате.

1. С много къси панталониЗнаем, че краката ви са звездата тук, но по – класическият начин е да съчетаете с ниски сандали или маратонки. Ако трябва да добавите малка височина, направете го със сандал с платформа или сложете по – къса тениска.

2. Мини жуп с висок ток

 

Като цяло по – добре оставете суперкъсите поли, а в комбинация с няколко сантиметрова платформа, играта загрубява и няма да направите хубаво впечатление.

3. Панталон с широк крачол от коляното надолу и остри обувки

В този случай ниските обувки са най – подходящи. Единствено може да си позволите остър връх, ако разкрояването на панталона е малко.

4. Клинове и анцугПросто не го правете, смешно е!

5. Сандали с пола по тялото

Тук става въпрос за визията, която искате да постигнете, но тези поли обикновено са по – бизнес насочени, а сандалите, както знаете, не са подходящи за офис аутфит.

6. Нещо, на което не можете да ходите

Освен ако не искате да се чувствате като прохождащо дете, няма причина да обувате крайно неудобни обувки, дори и да са супер модерни.Добави коментар