6 идеи за среща у дома

212
6 идеи за среща у дома

Първа стъпка от плана – децата отиват при бабата

Тропически залез, песен на екзотични птици, шум на океан – това не са единствените източници на романтика. Може да устроите приятна любовна среща в собствения си дом. Както вече подсказахме, децата трябва да бъдат поверени предварително на грижите на надежден роднина. А след това може да реализирате една от тези идеи:

Кино вечер
Запасете се с пуканки, приглушете осветлението, оправете леглото с приятно ухаещо спално бельо или пък натрупайте възглавници и одеяла на земята. Изключете всички устройства. Създайте собствена кино зала, но със съвършено ниво на комфорт. Накрая изберете филм – той трябва да се харесва и на двама ви.Вечеря на свещи
Пригответе за вечеря нещо наистина любимо. Красиво оформете масата. Извадете бутилка вино. Запалете свещи. Облечете се малко по-така!Вечер на спомените
Разлистете семейните албуми – дори и да са на телефона. Спомнете си събитията от живота ви, които ви изпълват с умиление.

Вечер на спа процедурите
Имате вана? Извадете ароматните свещи и пуснете отпускаща музика. Тази изненада ще се хареса.

Неролеви игри
Шах, домино, пъзели, карти, рисуване – не е важно какво точно. При всички положения ще ви сближи.

Еротична среща
Направете тази нощ най-необичайната и страстна. Купете си секс играчки, които досега не сте пробвали. Запалете свещи. Посрещнете го/я на вратата. Разбира се, в тематично облекло.


Добави коментар