6 идеи за подарък за бременна жена

104
6 идеи за подарък за бременна жена

Или пък за млади родители

Какво да подарите на семейство, което скоро очаква ново попълнение? А какво ще подхожда за бременна приятелка? Тези въпроси лесно може да ви затруднят. Особено тези от вас, които все още нямат деца.

Затова предлагаме 6 идеи за подаръци, които ще се харесат на бременна жена или пък бъдещи или току-що станали родители. Тези дарове ще разведрят настроението и ще влязат в употреба.

1/ Възглавница за бременни
Този подарък е незаменим преди раждането, тъй като сънят с нея е по-приятен. Освен това възглавницата ще служи и след раждането на детето – може да се използва като мека бариера за детето.

2/ Книги за бременността и грижата за детето
Колкото и много информация да предлага интернет по въпроса, винаги е полезно да имаме у дома четиво по темата.

3/ Раница за млади родители
Удобната чанта е ключ към успеха и отсъствието на излишни нерви за младите родители. Независимо дали става дума за разходка, отиване на гости или пък ваканция, раницата, която побира много неща и освен това запазва подредбата, е много полезен дар.

4/ Фотокнига или подаръчен сертификат за такава
Един от най-добрите начини за съхраняване на моментите от живота на родителите, а и детето – е фотокнигата. Може да подарите красим албум, който родителите сами да попълнят със снимки. А защо не и да изнамерите няколко впечатляващи кадри от зараждането на връзката на младата двойка?5/ Кутия с детски вещи
Приятен подарък – съберете на едно място различни малки вещи – например чорапки, залъгалка, термос, пакетчета ядки за гладни моменти и т.н.Добави коментар