5 житейски принципа на успелите жени

114
5 житейски принципа на успелите жени

Няма нужда се париш, когато може да се поучиш от другите

 „Винаги вярвайте в себе си, тъй като ако не повярвате, то кой друг ще го направи?“, Мерилин Монро
Бъдете уверени в себе си. Знайте цената си. Помнете, че сте уникални. Във всяка жена е заложен огромен потенциал. Ако го развивате, може да достигнете висоти. Най-важното е да вярвате в собствените си сили.

"Да сдържа себе си, когато е обидена, и да не прави сцени, когато я боли – това е идеалната жена“, Коко Шанел

Хората, и особено мъжете, ненавиждат истеричките. Обидили са ви? Не се сривайте и не правете скандали. Направете пауза и спокойно обяснете кое ви е обидило, кое ви е неприятно. Ако крещите и чупите, никой няма да ви чуе. Бъдете по-мъдри.

„Жената – това е образът, стилът и нивото на живот на мъжа“, София Лорен
В една връзка именно жените трябва да бъдат основен мотиватор за мъжа. Насочвайте и поддържайте спътника в живота си във всичките му начинания. Уютът във вашия дом, ежедневната грижа и вярата влияят пряко върху настроението на мъжа, неговото развитие и успешност.

„Домът трябва да бъде центърът, а не границата на света на жената“, Маргарет Тачър
Жената не е просто пазителка на домашното огнище. Домът и семейството не бива да бъдат ваша единствена цел. Не забравяйте за кариерата си, за приятелките, увлеченията и саморазвитието. Не се отказвайте от тази важна част от живота ви, дори ако мъжът ви настоява на това.

„Възрастта не е пречка, за да бъдете красива и привлекателна“, Моника Белучи
Бъдете своята най-добра версия. Грижете се за себе си, глезете се, спортувайте, живейте здравословно, не забравяйте женските радости. Жената трябва да бъде като виното – с годините само още по-добра.Добави коментар