5 трика, с които тънката коса ще изглежда по-плътна

156
5 трика, с които тънката коса ще изглежда по-плътна

Защото всяка мама трябва да е красива

Без значение дали косата ви винаги е била тънка или наскоро сте забелязали, че е станала по – суха, накъсана и не изглежда жизнена, трябва да вземете мерки, за да върнете блясъка й. вижте няколко трика, с които ще направите тънката коса отново да изглежда обемна и красива.   

1. Изберете балсам внимателно (и го използвайте)

Балсамът е от съществено значение, за да овлажните и подхраните косата, но има формули, които могат да я „смачкат“. Затова изберете такъв за обем, който е специално направен за тънка коса. За по-добър резултат, комбинирайте и с такъв шампоан.

2. Променете прическата си

Ако носите косата си на път, преметнете я на другата страна – носете я назад или настрани. Така не само ще промените визията си, но и косата ви ще изглежда по – обема.

3. Покрийте корените

Ако косата ви изтънява, вероятно се виждат части от скалпа, което допълнително подчертава проблема. За целта е най – добре да се погрижите за корените и да ги боядисате.

4. Сешоар за обем

Забравете за инструмента за къдрене и машата, ако имате тънка коса. По – добре използвайте само сешоар и четка за обем, с която да оформите прическата си. Използвайте и фиксатор, за да задържите кичурите.

5. Екстеншъни

Ако ситуацията го налага, сложете екстеншъни. Днес може да намерите качествени и разнообразни по дължина и цвят, които лесно ще закрепите и сами. Това е чудесно решение, особено, ако косата ви е и по – рядка.Добави коментар