5 типа татковци, които да не взимаме със себе си в родилната зала

149
5 типа татковци, които да не взимаме със себе си в родилната зала

"Оковете" надалеч тези, които сляпо следват модата

Преди около 15 години на татковците им бе разрешено само нервно да пушат пред родилния дом в очакване на раждането на детето. Сега времената са други. Мъжете могат не само да присъстват на раждането, но и да вземат участие. Съществуват специални курсове за подготовка и на двамата партньори.

Дори и бъдещият татко да не е твърдо решил да бъде с жена си в онзи момент, съществуват няколко типа мъже, които не бива да бъдат пускани в родилната зала.

Този, който се води по модата
Ако партньорът ви е решил да бъде на раждането само защото всичките му колеги са направили така, то не се съгласявайте. Той не знае на какво се съгласява. Присъствието на раждането трябва да е осъзната крачка. Изисква грамотна подготовка.

Смелият
Сдържаните мъже често са готови за опасности и спасяване на останалите в труден момент. Те обаче не са винаги способни да проявяват съчувствие. Взискателни съм към себе си и към околните. Поради това по време на раждането е възможно да получите само команди в боен дух.

Хумористът
Възможно е родилната зала да се превърне в сцена в комедиен клуб. Хумористът може да не се измори да казва смешки в опит да свали напрежението. По този начин той само ще пречи на персонала.

Безпомощният
Ако мъжът ви не знае какво да прави в стресова ситуация, той се паникьосва и мята във всички страни. Такива изпълнения са излишни в родилната зала.

Мнителният
Мнителните и силно впечатляващи се мъже е желателно да държи далеч от родилното. Дори силно да искат да присъстват, за добро е да не са там.

Експерти препоръчват да не се върви към съвместно раждане, когато двойката е нестабилна. Това може да повлияе нататък върху отношенията между партньорите.
Добави коментар