5 тайни на мъдрата жена

199
5 тайни на мъдрата жена

Не бъркайте разумното търпение с прекалената мекота на характера!

Доказано е, че женската психика е 9 пъти по-силна и гъвкава в сравнение с тази на мъжа. Съгласете се: грехота е да не се възползваме от това преимущество.

Тайна 1: Търпение
Истински мъдрата жена разбира: идеални деца, мъже, родители и приятели няма. Поради това тя подхожда с разбиране към техните „прегрешения“, винаги запазва спокойствие и умее да изглажда и най-острите ъгли в една конфликтна ситуация.

Не бъркайте разумното търпение с прекалената мекота на характера. В първия случай сте мъдра, а във втория – слаба и позволявате да бъдете доминирани.Тайна 2: Творчески потенциал
Ако семейният живот е скучен, еднообразен и без ярки събития, всички започват да скучаят и да се развличат с кавги. Прекратете това с порция нови впечатления. Излезте и отбележете празник сред природата, организирайте пътешествие, отправете се на поход, посетете музей.

Тайна 3: Подход
С ушите си обичат не само жените. Поради това една ласкава дума, похвала, комплимент и благодарност са на пръв поглед дреболии, но имат мощно въздействие върху околните. Те са гаранция за щастлива атмосфера в дома. Не се бойте да преувеличавате в похвалите.Тайна 4: Любов към себе си
Потапяйки се в брака, възпитаването на децата и бита, жените често забравят за себе си. Това не е правилно. Житейски радости като пазаруването с приятелка, посещаването на спа центрове и сутрешното кафе преди работа – това е лично време, което ви се полага.

Тайна 5: Хитрост
Помнете мъжът е главата, а жената – шията, която я върти. Не демонстрирайте своята власт открито. Нека съпругът ви смята, че той е решил да смени дивана.
Добави коментар