5 разкрасителни вечерни ритуала

136
5 разкрасителни вечерни ритуала

Черпим опит от известни личности

Успелите жени редовно споделят своите тайни за красота. Те не крият, че използват ред трикове, за да съхраняват младоликия си вид. Според звездите правилната и редовна грижа е базата на красотата. Освен това те акцентират върху необходимостта да се отделя внимание на тялото всяка вечер.

Събрахме на едно място 5-те разкрасителни вечерни ритуала на:

Гуинет Полтроу
„Всяка вечер си взимам вана с морска сол, за да преборя умората и да се освободя от натрупания през деня стрес. Освен това обичам вани с етерични масла“.

Дженифър Лопес
„Най-важното правило е да се наспивате. Красотата идва отвътре, поради това трябва да се грижите не само за своето тяло, но и за душата и мислите си. Горещо вярвам в силата на медитацията. Затова се старая да медитирам всяка вечер. Този ритуал ме прави красива, дарява ме с радост и усещане за любов“.

Опра Уинфри
„Имам вечерен ритуал. Не мога да легна да спя, ако не си взема вана. Повярвайте, аз съм истински експерт в тази сфера. Имам цяла колекция от соли, масла и други козметични средства, предназначени за тази цел“.

Гал Гадот
„Пия много вода вечерно време, за да не се дехидратирам. Освен това пия чаша фреш от портокал, тъй като в него има много витамин С, а той обновява организма. Най-важното е да не легнете да спите с грим“.

Дженифър Анистън
„Всеки ден завършвам сеанс трансцендентална медитация. Повярвайте, това е истинска сила! Само 20 минути и ще може да почувствате поразителната разлика. Когато легна и не съм медитирала преди това, усещам колко силно влияе медитацията върху тонуса ми“.Добави коментар