5 неща, които нямат място в детската стая

247
5 неща, които нямат място в детската стая

Заради липсата на постоянен надзор или в името на чистотата

Като любящи родители вие сте загрижени за безопасността на децата. Готови сте в същото време да им купите всяко удоволствие, което пожелаят. Има ли обаче неща, които не бива да оставяте в детската стая? Такива, които е желателно децата да не използват без вашия надзор? Да, има!

Батут
Малките калпазани обичат да скачат, особено по леглата. Това ви кара да купите батут. Все пак той е създаден за целта – да се скача на воля. Не е добра идея да оставяте тази придобивка в детската стая, ако няма да държите игрите под контрол.

Люлка
Друго любимо забавление за децата. А последните измислят всевъзможни начини да се катерят, включително може да им хрумне да използват люлката не по предназначение.

Сух басейн
Става дума за тези с топки. Децата ще се забавляват в такъв басейн, но това ще е истинска мъка за родителя, който ще се налага да прибира всяка една топка. Освен това изисква периодично миене и дезинфекциране.

Кинетичен пясък
Същото като в предходната точка. Кинетичният пясък е увлекателен, но се сипе из цялата стая. Ще се налага постоянно да чистите.

Сувенири
Не е важно какви са – забавни играчки или порцеланови кукли. Всяка чуплива вещ е ценна за колекционера. Същевременно – безполезна в детската стая. Някои дори може да са рискови за здравето.
Добави коментар