4 неочаквани ползи от гледането на порно

591
4 неочаквани ползи от гледането на порно

Влейте нова енергия в семейния интимен живот

До този момент не сте използвали порно филмите като вдъхновяващ елемент от семейния интимен живот? Има няколко причини, поради които да започнете.

Порното вдъхновява
Не слушайте хората, които ви казват, че много двойки се разделят заради порното. След като включите филма и го изгледате, сте щели да осъзнаете колко скучноват е сексуалният ви живот и това щяло да доведе до развод.

Не. Проблемът не е в порното, а в настройката ви. Не е нужно да се сравнявате с героите във филма. Може да се вдъхновите от тях.

Порното – отлична алтернатива на секса

Сексът се отразява положително върху психическото и физическото здраве на мъжете и жените. Но възможност и желание за секс невинаги има. Изходът – мастурбация, чиято полза е многократно доказвана по научен път. Порното ще ви помогне да се въздубите  и да получите удоволствие, без да излизате от дома и без присъствието на партньора.

Порното понижава нивото на стреса

Ежедневието ни понякога се характеризира с напрегнатост и забързаност – повече, отколкото можем да издържим. Тогава нивото на кортизола е твърде високо. Настроението ни се влошала, усещаме физическа слабост.

Погледайте порно. Американски учени са доказали, че нивото на кортилоза е два пъти по-ниско след гледане на порно.

Порното подобрява сексуалния живот
Смело пуснете следващото видео, на което сте хвърлили око. Ще се уверите, че след гледането му, много по-лесно ви се удават сексуалните ласки. Филмът предразполага към обсъждане на теми, които в други случаи не смеете да повдигнете сами.
Добави коментар