4 мъжки грешки, които водят до женска изневяра

542
4 мъжки грешки, които водят до женска изневяра

Загледайте се в поведението си – дали там не присъства някоя от тези грешки?

Мъжките изневери се възприемат от съвременното общество като нещо неприятно, но повсеместно. Поради това е прието да се обсъждат само женските прегрешения, които подтикват мъжете да бъдат неверни. Тези „грешки“ наброяват десетки, т.е. за да се отклони от пътеката, на един мъж му е достатъчно жена му да не е с конкретния маникюр, да е налице продължителен период на интимна отдалеченост след раждането, например, и т.н.

Факт! Жените изневеряват по-рядко. Причините, поради които го правят, са кардинално различни от тези, които тласкат мъжете.

Кои са грешките, които мъжът може да допусне и това да доведе до изневяра от страна на съпругата?

1/ Отсъствие на закрила

Закрилата от мъжка страна не е задължително да се проявява като сбиване или извикване на противника на дуел. Достатъчно е да се застъпите за жена си пред свекървата, да поемете отговорност за дома и децата, когато тя е болна, да започнете работа, която да гарантира всичко необходимо за благоденствието на семейството… Жената чувства защита, когато знае, че мъжът до нея винаги ще бъде на нейна страна. Че те.. са един отбор.

2/ Отсъствие на помощ

Съвременните жени активно се занимават с къщата, работата и децата. Освен да бъдат пълноценни в офиса, те трябва да пазаруват, да чистят дома, да готвят, да перат, гладят, да помагат на децата в ученето, да ги водят на лекар, да се грижат за домашните любимци и т.н. Мъжете често смятат, че от тях се изискват две неща – в края на деня да се върнат у дома и да донесат заплатата.

3/ Отсъствие на романтични преживявания
В отношенията като цяло и в секса в частност голямо значение за жената имат моментите на нежност и романтика. Ако цялото общуване със съпруга се свежда до „петминутка“ преди сън, този контакт не помага за укрепване на връзката. Жените имат нужда от прегръдки, целувки, докосвания, държане за ръка, приглаждане на косата, приятни думи..

4/ Отсъствие на амбиции и стремежи
Лежащият на дивана мъж, който не се интересува от нищо, който не чете и не прави планове, няма кариерни амбиции, хобита, цели и увлечения, е зрелище жалко. Този мъж е скучен. Той не провокира нежни чувства. Съответно една жена по естествен път може да бъде привлечена от друг мъж, който има живец в себе си.Добави коментар