4 анимации, разказващи за основните ценности в живота

888
4 анимации, разказващи за основните ценности в живота

Може да запознаете децата си с тях, тъй като има полза от посветения час и половина

Може ли един анимационен филм да научи детето ни да бъде добронамерено, възпитано и да уважава останалите хора? Защо не! Примери за такива има много. Днес ще ви посочим част от тях.

"Тайната на Коко"
Ако в света има съревнование за най-стабилните семейни традиции, то мексиканците може като нищо да оглавят класацията. За пример служи филмът „Тайната на Коко“. Тази анимация дори получи престижната награда „Оскар“.

На прост и разбираем език „Тайната на Коко“ разказва за неизбежността на смъртта, призванието, съдбата и настоящата любов.

„Трансилвания 3“
В третата част на любимия на децата филм виждаме вълнуващо изпитание. Тя разказва за това, че никога не е късно да дадем шанс на новата любов, дори ако децата са вече пораснали и сякаш нямаме сили за бурни чувства.„Ваяна“
Една Дисни принцеса, която няма нужда да бъде спасявана. Анимацията разказва за умението да бъдем самостоятелни и упорити в преследването на целта си.„Кубо. Легендата за самурая“
Този анимационен филм разказва за земната и небесната любов, за сложността на избора между семейство и дълг. Стилизиран е според японска легенда.


Добави коментар