3 страхотни семейни игри, когато навън е студено

256
3 страхотни семейни игри, когато навън е студено

Когато започне да се стъмва по-рано и все по-често усещаме студеният вятър навън, няма по-хубаво усещане от това да сме си у дома със семейството

Когато започне да се стъмва по-рано и все по-често усещаме студеният вятър навън, няма по-хубаво усещане от това да сме си у дома със семейството. И за да не бъдат вечерите скучни, ви предлагаме няколко семейни игри, с които всички ще се забавляват.

Кула от кутии

Кое ли е по – забавно – строителството или разрушаването на кулата?

За целта ви трябват 15 до 20 празни кутии (използвайте от зърнени закуски, бисквити и от сухи продукти).

Първият играч избира кутия и я поставя. Следващият слага върху нея друга кутия. Играта продължава, като всеки добавя кутия към кулата. Играчът, който преобърне кулата излиза от играта и започва нов кръг. Играйте, докато остане само победителят.

Пом – пом футбол

За целта ви трябват няколко топчета (пом – пом или някакви леки топчета), сламки и по – голяма маса. Очертайте граници на масата, които да са своеобразни полета на игрището. Разделете се на два отбора и с помощта на сламки се опитвайте да вкарвате гол в противниковата врата.


Фунийки

Направете хартиени фунийки, като ги залепите за повече устойчивост. Вземете по – дебела сламка и започнете да изстрелвате фунийки в кутия или кошче. Печели този, който успее да вкара най – много фунийки от 10 опита.Добави коментар