3 годишнини от сватбата, които не бива да се честват

287
3 годишнини от сватбата, които не бива да се честват

Годишнината от сватбата е особен ден не само за двойката, но и за цялото семейство

Годишнината от сватбата е особен ден не само за двойката, но и за цялото семейство. Приятно е да отбележим празник на любовта в кръг от близки хора, нали? Съществуват поверия, според които не всички семейни юбилеи трябва да бъдат отбелязвани грандиозно...

Защо не бива да чествате 16-ата годишнина от сватбата?

16 години не е малко време за брака. До тази годишнина е прието да се отбелязва всяка година от сватбата. 16-годишнината се асоциира с топаза. 16 е число, което само по себе си носи заряда на богатството и процъфтяването. Топазът на свой ред символизира душевното равновесие и прозрачността, чистотата на помислите.

Тогава какво лошо има в отбелязването на годишнината? 16-ият юбилей напомня на съпрузите, че щастието обича тишината. Посветете този ден единствено и само на себе си.Защо да не чествате 17-ата годишнината?    

Розовата или оловната сватба не се отбелязва по същата причина като тази на топаза. Зад гърба ви са силни 15 години, а занапред ви очаква още много работа. Специалисти съветват да прекарате този ден в семеен кръг, без гръмки чествания.

Защо да не чествате 28-годишнината от сватбата?

Никелът е символ на тази годишнина. Той е ярък и здрав метал. Бързо обаче потъмнява, ако не се грижите за него. Същото може да се каже и за отношенията.
Добави коментар