3 фън шуй символа, които ще ви донесат щастие и късмет през 2020 г.

213
3 фън шуй символа, които ще ви донесат щастие и късмет през 2020 г.

Запасете се с бели свещи!

Принципите на фън шуй гласят, че всеки човек е в състояние самостоятелно да призове късмета в живота си. Това може да стане с помощта на специални символи.

2020 г. не е изключение. На Изток отдавна са установили как може да се спечели благоразположението на белия Плъх, за да бъде годината благодатна.

Жаба с три крака

Жабата, която държи в устата си монета и буквално е посипана с монети, се смята за един от най-силните символи на фън шуй, носещ щастие.

Ако до този момент не сте се сдобили с такава жаба, време е да го направите. Помнете, че жабата трябва да се постави срещу вратата на стаята. В най-добрия случай в югоизточната част на помещението.

Китайски дракон

Драконът защитава от тъмни сили, носи на притежателя си успех и късмет. Той често е жълт, зелен или син.

Тъй като Плъхът е метален и бял, през 2020 г. най-уместно е да се спрете на син дракон. Двата цвята са в студената гама.Бели свещи


Белият цвят ще бъде един от най-важните през 2020 г. Той символизира чистотата и рационалността, обективността и съвестта.

Специалисти съветват своевременно да се запасите с бели ароматизирани свещи. Те не само ще дарят дома с уют, но и ще привлекат късмета.
Добави коментар