За препечената филийка

88
За препечената филийка

Любимата закуска

Препечената филийка е любимата храна на британците, сочи проучване на компанията Минтел. 81% от жителите на Острова я предпочитат пред готвената закуска и плодовете.

Експерти твърдят, че популярността й се дължи на факта, че препечената филийка може да бъде намазана с нещо сладко или пикантно.

Освен това тя може да бъде изядена на крак, което я прави популярна сред забързаните пътници в градския транспорт."Препечената филийка е най-популярният избор за британците, предпочитана е от 80 на сто от потребителите. Тя се радва на широка популярност сред всички възрастови групи. На пазара навлязоха цял куп здравословни видове хляб, които подкрепят потреблението, както на домакинствата с ниски доходи, така и на по-заможните", заяви Алекс Бекет от Минтел, цитиран от БГНЕС.

Изследването показва, че препечената филийка се радва на по-голяма популярност сред жените, като 84% от тях заявяват, че това е любимата им закуска, спрямо 78% от мъжете. На второ място се нареждат зърнените закуски, а на трето - плодовете.Добави коментар