Топ 6 напитки за красота и здраве

93
Топ 6 напитки за красота и здраве

Зеленият чай е лидерът в списъка

Топ 6 на напитките, които дават свежест, красота и здраве класира модният сайт Viewsofia.com.

1. Зеленият чай е лидерът в списъка. Зеленият чай почиства организма от токсини, а благодарение на голямото количество антиоксиданти, фитоестрогени и флавоноиди прави кожата блестяща.

2. Ментовият чай успокоява нервната система, подобрява съня, облекчава болката и умората, полезен е за храносмилането, премахва раздразнителността, посочва dir.bg.

3. Портокаловият сок е номер едно за нашата имунна система, предпазва ни от очни заболявания и предодвратява образуването на тумори. Благодарение на витамин C укрепва здравето и дава красота на кожата, ноктите и косата.4. Сокът от клюква (вид северна боровинка) намалява холестерола, лекува заболявания на венците, спасява от инфекции на стомашно-чревния тракт и на пикочните пътища.

5. Доматеният сок е най-доброто средство срещу сърдечни-съдови заболявания, превантивна мярка срещу болести на вътрешните органи.

6. Какаото и горещият шоколад ни дават прекрасно настроение, спасяват ни от депресия, зареждат ни с енергия и се борят с болестите на сърцето.Добави коментар