Тонизирай се!

71
Тонизирай се!

Няколко продукта, които вършат чудеса

Съживете своята кожа и бъдете по-красива от всякога!
Събудете красотата в себе си, като победите преумората, съживите кожата си и дори да станете малко по-секси. Woman.bg ви препоръчва няколко продукта за тази цел.

ЯйцаСамо в 2 яйца се съдържа необходимата ви дневната доза от витамин В12, който играе важна роля в поддържането на доброто настроение. Направете си за закуска омлет със зеленчуци и ще сте бодри през целия ден, при това без да се притеснявате от излишните калории.

Червено виноЗа да имат гладка и красива кожа, древните римляни вземали вани, в които добавяли младо червено вино. Тайната на подмладяващото действие на червеното вино е била известна и на древните гърци, които го смесвали с екстракти от треви и го втривали в кожата на лицето и тялото, за да придобият красив силует и свеж тен на лицето.

Черен шоколадПо-добро настроението и троен енергиен заряд ще получите от съдържащите се в какаовите зърна кофеин, фенилeтиламин (брат на амфетамина) и теобромин. В черния шоколад със съдържание на какао 70% се съдържат и антиоксиданти, които са полезни за кръвоносните съдове.

МентаМентата е отлично средство за поддържане на тонуса. Така че, когато почувствате умора, изпийте чаша ментов чай или сдъвчете няколко листенца мента. Ефектът е поразителен!

СтридиПоловин дузина стриди ще ви осигури необходимата дневна доза цинк. Този химичен елемент е от съществено значение за производство на тестостерон – хормона, който подобрява любовните настроения и на двата пола. Освен това стридите са и източник на допамин, което гарантира тонизирането и на вашия мозък.Коментари

Коментар: 1

Интересно!


  • 1

Добави коментар