Пектинът - метла за отрови

114
Пектинът - метла за отрови

Той е от изключително значение за организма

Пектинът е от изключително значение за организма. Той абсорбира отровите, натрупани в човешкия организъм. Той може да бъде консумиран с кисело мляко. Към тях добавете мед и 20-30 капки прополисова тинктура, съветва проф. Христо Мермерски. Когато организмът е изтощен, е добре да се сложат и две лъжици орехови ядки и канела.

За дамите е важно да консумират моркови, препоръчва ученият. Добре е да си настържат три моркова сутрин. Сложете към тях една лъжица ленено семе, което съдържа огромни количества ненаситени мастни киселини и също така големи количества витамин Е. Сложете и една лъжица мед. Когато закусите с тази смес, вие решавате няколко много важни въпроса, свързани със здравето и имунната система.

Вижте още: 4-6 капки прополис преди първия звънец

Само от едно малко морковче се получава витамин С за един ден и витамин А за четири дни. Съчетанието на моркови с мед е много полезно. То подобрява зрението. Витамин А е много важен за хубавата кожа. Той действа и на косата. Когато вземем ленено семе, ние фактически доставяме на организма си витамин Е, който има силно противораково действие, както и витамин А.

Морковите са полезни за жените, които искат да имат добра овулация, и са важни за образуване на качествени сперматозоиди при мъжете, посочва вестник "Монитор". Тогава вероятността за оплождането и за зачеването на здраво бебе е още по-голяма. Другият продукт – медът, е уникален, защото в него има към 400 различни полезни вещества. Той е полезен за сърцето и мозъка, както и за цялостно усилване на имунната система.Добави коментар