Отслабнете с ориз

75
Отслабнете с ориз

Ориз и кисело мляко чистят токсините

Лятото наближава и женската суета е в разцвета си. Как да се лишите от така досадните 3-5 кг, без да предизвикате стрес в организма? Тialoto.bg предлага лесно и ефикасно решение.

Много често забравяме, че човешкото тяло съдържа над 70% вода в себе си и задържането й в организма не ни позволява лесно да се доберем до мечтаната фигура. Ако и вие не можете да се отървете от течностите, изтичайте набързо до магазина и си купете един пакет ориз (бял или кафяв, не е от особено значение) и заредете хладилника с кисело мляко. С тази диета ще изчистите токсините от тялото си и ще подобрите функцията на бъбреците си.

Ефектът се дължи на диуретичното свойство на тази комбинация. Диетата се изпълнява 10 дни, като оризът и млякото се приемат през ден.

Приготвяне: Сварете една чаша ориз. Това количество се вари с 3-4 чаени чаши вода. Не слагайте никаква сол или каквито и да е било подправки. След като той е поел цялата вода, си го разделете на 4-5 порции и всеки път, когато огладнеете, го смесвайте с кисело мляко (количеството не е от значение). Това е храната ви за целия ден.

Не забравяйте да поемате много течности – вода, чай с мед, кафе без никакви добавки!

На другия ден може да хапвате, както обикновено, без да си наваксвате от предния! На третия, петия, седмия и деветия ден – приготвяте ориза и млякото, както вече ви обяснихме, останалите дни яжте умерено, каквото желаете.

Ако спазвате този хранителен режим съвсем стриктно, ще свалите 3-4 кг. без никакъв проблем, глад и мъчение за вашия организъм!Добави коментар