Месо три пъти седмично

79
Месо три пъти седмично

Така е най-полезно

Най-полезно е да ядете месо три пъти седмично, съветват британски специалисти.


Хората, които ядат само зеленчуци и плодове и храни от растителен произход вредят на организма си, установиха учените. Ако човек се откаже от протеиновите храни от животински произход, кожата ще започне да страда по-рано от преждевременно стареене.

Съществува и опасност от съкращаване на продължителността на живота, предупреждават експертите. Придържането към вегетарианската диета може да е вредно и за размножаването. Способността от възпроизвеждане намалява поради липсата на определени протеини и други микроелементи в месото.

Прекомерният прием на животински храни също е неблагоприятен за организма. Три пъти в седмицата е идеалното количество месо, което можете да приемате.
 Коментари

Коментар: 1

Пълни глупости вегетарианството е най-здравословният начин на хранене когато менюто е балансирано и човек получава всичко необходимо за неговият организъм според изразходваната енергия.Четох подобна тема наскоро в един вестник, ставаше въпрос пак за неизвестно проучване. Когато правите подобни статии, моля добавяйте ФАКТИ - имена на университетите и учените.


  • 1

Добави коментар