Мазилка в детска храна

113
Мазилка в детска храна

Както и стъкла и развалени продукти

В нехигиенични, стари и пропити с мухъл кухненски блокове се приготвя храната в голяма част от детските градини в Пловдив. Често в нея попадат мазилка от тавана, стъкла и развалени продукти, сигнализират от Агенцията по безопасност на храните.

Вече има заповед спешно да се ремонтират всички остарели кухненски блокове. В противен случай наесен ще се стигне до затваряне на цели детски градини. 1 милион лева са нужни за ремонт и подмяна на остарялата техника във всички кухненски блокове на детските градини.

Районните кметства обяснява, че нямат пари, а здравните власти са издали вече и последните предписания преди да затворят градините и са категорични, че ще бъдат безкомпромисни, пише Нова телевизия.

Противно на очакванията, от голямата община твърдят, че пари за ремонти има. Децата вече са във ваканция, но ремонтните дейности не са започнали. Най-притеснени са родителите, защото ако детските градини на сен се окажат затворени, няма кой да гледа децата им.Коментари

Коментар: 1
смешно и любопитно

Смешно е държавата да изисква толкова много от часниците да не изпадам в подробности като плочки хладилници за всяка една храна,не само вид и т.н.Любопитното обаче е кой държи държавните кои пибират парите като при тея нехигиенични условия всяка година би трябвало да се прави ремонт ниските заплати на работниците които често са пенсионери,това просто е поредния фарс на държавните самолюбци и бирници и тея хора посягат на абсолютно всичко в живота ни,ДОКОГА?


  • 1

Добави коментар