Макарони със сьомга

63
Макарони със сьомга

Зареждаща храна за бременни

Вкусно ястие от охладена сьомга и макарони. Необходими са ви само десет минути. Сварете макароните, а рибното филе подгответе като го оваляте в сметаната и подбравки.

Необходими продукти:
половин пакет макарони
200 грама охладена сьомга
Подправки за риба – сусам, бял пипер, сол, куркума
Растително масло
Вода
Сол
Сметана

Начин на приготвяне:
1. Сварете макароните до готовност. След това ги изцедете и добавете маслото, за да не се слепят.

Сьомга два пъти седмично

2. В подходяща тенджера запържете нарязаната на парченца риба. След две минути само добавете подправките. Запържването става в малко количество масло. Добавете сметаната. Свалете от огъня след като стане готово.

Сервиране на ястието:
Ако макароните са изстинали, притоплете ги. Ако ли не, сложете порция в чиния, в центъра налейте соса от сметана и сьомгата. Преди сервиране можете да украсите със ситно нарязани копър и магданоз.

Щастлива диета



Добави коментар