Любимите десерти на скорпиона

420
Любимите десерти на скорпиона

Скорпионите не са от най-добрите кулинари, но определено обичат да се глезят с вкусотии

Скорпионите са страстни и упорити хора. Те са решителни и ще изследват, докато не разберат истината. Скорпионът е велик лидер, винаги е наясно със ситуацията и също така се отличава с находчивост.

Скорпионът е воден знак и живее, за да изживява и изразява емоции. Те са известни със своето спокойно и хладно поведение, както и с мистериозния им вид.

Скорпионите не са от най-добрите кулинари, но определено обичат да се глезят с вкусотии. foopanda подбра любимите десерти на скорпиона.

Плодове - банани, череши, круши са сред любимите плодове на зодия скорпион. За тях те са основно средство за набавяне на витамини и присъстват в ежедневното им меню.

Ягоди с шоколад или сметана - скорпионите са класици и обичат лесните и бързи неща. Със сигурност тандемът ягоди и шоколад е сред фаворитите им.Бонбони - да бонбони, но не какви да е, а здравословни, с какао, бадеми и фурми. Въпреки че е много трудно за един скорпион да се храни здравословно, вкусовите качества на суровите бонбони вземат превес и са сред любимите десерти.

Бисквитена торта - спомен от детството и любим десерт, който може да се приготви лесно или да се закупи от почти всяка сладкарница. Макарони със захар- пастата не им е сред предпочитаните храни, но когато е под формата на десерт, определено би ги изкушила.

Крем-карамел - вкусно, сладко и традиционно, крем карамелът съчетава, всичко необходимо за един представител на зодия Скорпион, за да бъде истински щастлив и удовлетворен от храненето.

Добави коментар