Ленено семе за супер фигура

110
Ленено семе за супер фигура

Има противовъзпалителен ефект и засилва метаболизма

Изтезаващи организма диети, изтощителни тренировки, токсични таблетки. На какво ли не е готова жената, за да се сдобие с фантастична фигура или поне да свали няколко килограма.

Според специалистите това може да стане много лесно – с помощта на лененото семе, което, освен всичко друго, е и много полезно за организма. А на всичко отгоре е и евтино, посочва ТВ7.

Лененото семе засища организма за дълго време. Освен това има противовъзпалителен ефект и засилва метаболизма. Помага на организма да се освободи бързо от токсините. Съдържа различни полезни вещества и витамини като F, A, E и B.

Можете да приемате лененото семе накиснато в мляко или вода или да правите запарка от него. Добре е да се консумира смляно или натрошено. Цели зрънцата може да се използват при печенето на питки, баници и др.

Според специалистите редовната употреба на ленено семе подобрява здравето и повдига самочувствието. Най-добре е тази храна да бъде съчетана с физически упражнения. Ефектът обаче не идва мигновено, а след един-два месеца редовна употреба.Добави коментар