Коняк за сексуално желание

159
Коняк за сексуално желание

Кои сред спиртните напитки са най-мощните симуланти на женския оргазъм

Алкохолът увеличава сексуалното блаженство на дамите и действа като афродизиак. Това е неоспоримо, но специалистите успяха да открият кои видове спиртни напитки са най-мощни симуланти на женския оргазъм. На първо място е конякът, според проучването, в което участват 450 жени на възраст между 23 и 33 години.

Те били разделени в две групи, като първата изпила по чаша коняк, а втората по две чаши вино. През втория етап на експеримента учените показали на участничките снимки с еротични изображения, измервайки нивата на полови хормони в организма им.

Резултатите показват, че доброволките от първата група имали много по-високо ниво на тестостерон в кръвта, което засилва сексуалното желание няколко пъти повече, в сравнение с жените от втората група.

Конякът съдържа танини, които в хода на химичните реакции водят до бързо опиянение. Предимството на алкохолната напитка е, че стимулира сексуалното желание, но също така разширява кръвоносните съдове, като по този начин намалява кръвното налягане.Добави коментар