Клечка за зъби в млякото

40
Клечка за зъби в млякото

Майка го купила за децата си

Майка на две деца-на 4 и 6 години от Сандански откри клечка за зъби в кисело мляко, което купила от верига магазини в града.

30-годишната Мария Димитрова разказа пред struma.bg: "След като напазарувах хранителни продукти от хипермаркета, разтоварих багажа вкъщи, а малко по-късно мъжът ми ме потърси по телефона с думите: "Какво е това мляко с клечка за зъби в него?!".

Вижте още: Капаните на киселото мляко

Тогава разбрахме, че киселото мляко, което съм купила, е било "гарнирано" с клечка за зъби. Когато го видях, се погнусих адски много, направо намразих млякото. Добре че клечката, която беше забита в средата на кофичката, се подаваше на повърхността, иначе можеше да попадне в гърлото на едно от децата ми, ум не ми побира какво можеше да се случи и кой щеше да е отговорен за това", коментира младата майка.

От struma.bg потърсили управителя на магазина, където е купено странното мляко. Той ги препратил към "Връзки с обществеността" на фирата. Те поднесли на майката своите извинения за неприятния инцидент, пише вестник "Труд".Добави коментар