Какъв десерт сте

196
Какъв десерт сте

Според зодията

Както знаем, зодиите определят сходни черти в характера. Можем ли обаче да оприличим на какъв десерт прилича всяка зодия? Тук говорим само за женските представителки на съответните зодиакални знаци. Ще ви "открехнем” на какво сладко изкушение прилича всяка дама според нейната зодия, пише kulinar.bg.

Започваме с огнените зодии – Овен, Лъв и Стрелец. Тези огнени дами определено приличат на огнени сладкиши. Тоест, такива, които са приготвени чрез висока температура.

Овен – предствителките на този зодиакален знак могат да се оприличат с горещ шоколад. Точно както сладката напитка, те са горещи, парещи и вълнуващи. Горещият шоколад не е десерт за всеки. Само за тези, които обичат тръпката, емоциите и силните усещания.Лъв – наподобяват карамел. Карамелът може да бъде и десерт, и украса. Така и с представителките на тази зодия. С карамела трябва да се работи много внимателно, фино и с голяма доза внимание и търпение. Сещате се какво означава това за лъвиците, нали?

Стрелец – фини като аеро шоколад. Този десерт създава вълнение и празник, топи се в устата и вълнува сетивата. Точно както и дамите зодия Стрелец – буйни, темпераментни и вълнуващи.

Земните зодии – Телец, Дева, Козирог. Обичат сладкиши с изненада. Вкусни комбинации, които носят изненада, когато ги отхапеш - такива са тези дами.

Телец – досущ като шоколад с кокосов пълнеж. Неповторима комбинация, която води до пристрастяване. Вкусна силна обвивка и нежна същност.

Дева
– вълнуващи като шоколад с орехи. Божествен вкус, който изглежда недостъпен и някак невъзможно да бъде достигнат. Хапка от този сладкиш може да ви разтопи от удоволствие, но и да ви счупи някой зъб. Точно така стоят нещата и при представителките на тази зодия.

Козирог – наподобяват пияни вишни. Този сладкиш не е за малки деца! Той е опияняващ, действа на всички сетива и те кара да посегнеш за още един бонбон или парченце...Въздушни зодии – Близнаци, Везни, Водолей. Можем да кажем, че приличат на "флиртаджийските десерти”, тъй като те самите са такива – изкусителни, очарователни, неустоими. Трябва да се хапват с финес и наслада.

Близнаци – те са точно като кокосови бонбони с бадем. Изглеждат ефирни, но с първата хапка се усеща твърдата вафлена коричка и накрая отново нежен пълнеж. Такива са и дамите близнаци – изглеждат крехки, но всъщност са силни и независими. Достигнеш ли до тях обаче откриваш сладката вътрешност.

Везни – приличат на ягода, покрита с шоколад. Комбинация от сладко и кисело, на която трудно се устоява. Първата хапка е винаги божествена, но на финала остава леко киселият вкус на ягодата. И въпреки това, ягодите с шоколад са любими на доста от мъжката аудитория.

Водолей – любимият десерт – целувка. Най-отличаващият се десерт от всички в списъка. Точно както и представителките на този зодиакален знак. Различни, уникални, необикновени. Изглеждат семпло, а всъщност са вълнуващи и нежни, комбинация от твърда обвивка и разтапяща същност.Водните зодии – Рак, Скорпион, Риби. Те са от онези десерти, които тъкмо да опиташ, и се изплъзват от пръстите ти. Затова пазете си ги, за да няма после "кой ми изяде десерта?”.

Рак – много приличат на конфитюр. Не може да си хапват конфитюр просто така, имаш нужда от филийка. Така и тези дами имат нужда от стабилна опора до себе си.

Скорпион – точно като желираните бонбони, по които между другото доста си падат, са на двете крайности. Желираните бонбони са вкусни, меки и сладки, но ако "прекалиш” с тях, може много да те заболи стомаха. И дамите скорпиони са така – носят болка и удоволствие. А понякога и двете едновременно.

Риби – наподобяват сладолед. Сладоледът е един от най-вкусните десерти, може би защото е позволен само през лятото. При първия досег със сладолед, можеш доста да пострадаш, но ако си внимателен, получаваш най-върховната наслада.Добави коментар