Чесън и босилек срещу спад в либидото

173
Чесън и босилек срещу спад в либидото

Чесънът може да е последното нещо, което човек си представя да хапне, преди да се отдаде на интимност, но зеленчукът със специфична миризма е препоръчван от експерти за повишаване на сексуалния мера

Чесънът може да е последното нещо, което човек си представя да хапне, преди да се отдаде на интимност, но зеленчукът със специфична миризма е препоръчван от експерти за повишаване на сексуалния мерак. Подобно действие има и босилекът, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на „

Ароматната подправка се използва от хилядолетия в алтернативната медицина. Босилекът съдържа флавоноиди, които са особено полезни за мъже, страдащи от еректилна дисфункция.

Проучване на специалисти от Харвардския университет показва, че представителите на силния пол, които консумират богати на флавоноиди храни минимум три пъти седмично, по-рядко страдат от проблеми с половата мощ с напредване на възрастта.

Чесънът съдържа алицин, който подобрява притока на кръв в гениталната област и съответно допринася за повишаване на либидото, посочва БТА.

Добави коментар