Жена ражда четири бебета за година

659
Жена ражда четири бебета за година

Сара забременяла с тризнаци само седмици, след като родила сина си

Сара и нейният партньор Бен са приятели от години. Те започнали да правят опити за бебе още в началото на връзката им през 2011 г. Но всеки месец им носел разочарование. "Не можех да спра да мисля защо не мога да забременея", спомня си младата майка. Когато минала една година, тя започнала да се страхува, че не може да има деца. "Но след като чаках толкова дълго, си направих тест и бях удивена от резултата", разказва Сара.

Двойката се мести в къща под наем само с една голяма спалня, може би защото не предполага какво ще се случи съвсем скоро. Малкият Фреди се ражда на 1 юни миналата година. "Той беше толкова съвършено бебе. Решихме, че искаме още едно още докато бяхме в болницата", спомнят си двамата родители.Въпреки това и за двамата била страшна изненада да разберат, че Сара е бременна с тризнаци само седмици след раждането на Фреди. Те признават, че не използвали предпазни средства, защото заченали първото дете толкова трудно и въобще не вярвали, че ще стане толкова лесно.

Трите бебета трябва да се родят през март, когато синът им Фреди ще е само на девет месеца. "Това означава, че ще бъда майка на четири деца само за една година. Чувстваме се благословени", споделят щастливите родители, цитирани от БГНЕС.

Първоначално те очаквали три момчета, но последният преглед при лекаря показал, че едното бебе е момиченце. Нарекли ги Реджи, Стенли и Чарли. "Ще имаме трима принца и една принцеса. Семейството ще бъде пълно", казва Сара пред медиите, които също били изумени от редкия случай.Добави коментар