Загуба на памет след раждане?

242
Загуба на памет след раждане?

Рийз Уидърспуун загубила паметта си, след като роди третото си дете миналата година

Холивудската актриса Рийз Уидърспуун загубила паметта си, след като роди третото си дете миналата година. През септември звездата от "Професия блондинка" и съпругът и Джим Тот станаха родители на Тенеси Джеймс.

Уидърсппуун има още две деца от Райън Филип - 13-годишната Ава и 9-годишния Дикън. Актрисата разкри, че загубата на паметта й се влошила след раждането и сега й е трудно да запомни прости задачи, съобщи БГНЕС.

"След като родих бебето, не мога да запомня нищо. Сериозно, това дете открадна ума ми. Губя приятели, защото забравям да се срещам с хората. Но не можеш да се справяш с всичко. Имам 13-годишно дете, 9-годишно дете и бебе. В главата ми през цялото време сякаш тече лента с новините на Си Ен Ен: "Къде е Ава? Тя е добре. Хубаво. Къде е Дикън? Той е добре. Хубаво. Къде е Тенеси? Дали той е добре? Да. Страхотно. Обратно към Ава...". Това не спира", сподели Рийз през британското списание "Ред".

Миналата седмица актрисата беше арестувана заради непристойно поведение, след като се скарала с полицай, който спрял колата на Тот, докато пътували за Атланта, щата Джорджия. Срещу съпруга й също беше повдигнато обвинение за шофиране в нетрезво състояние.Добави коментар