Забременяла от басейн?

166
Забременяла от басейн?

Това твърди 28-годишна софиянка

Администрацията на 4-звезден хотел в Слънчев бряг вдигна ръце от жена, която твърди, че е заченала в басейна им, при това без да е имала полов контакт с мъж.

28-годишната Ана от София плаши управата на комплекса със съд, тъй като водното им помещение било с нулева хигиена. Вечер в него се провеждали бурни чалга партита и групови оргии, от чиито “остатъци”, жената твърди, че е заченала..

Всичко започнало на 12 юли, когато Ана и майка й се настанили в хотела за 7 нощувки. Още на първата вечер обаче двете жени започнали да се оплакват от шума и музиката, идващи от организираните нощни партита край басейна.

Присъстващите на забавите били предимно младежи с руски или чешки произход. Под влиянието на алкохола те се отдавали на пороци и разврат, пише novini.bg.

На градус, момичетата и момчетата се събличали голи и танцували диво, а някои от тях се натискали в басейна. Днес Ана и майка й са категорични, че тийнейджърите редовно са консумирали първичните си чувства безразборно във водата. Месец след почивката, по време на редовен гинекологичен преглед, Ана разбира, че е бременна.

Жената е в шок, тъй като миналата година се разделя с последния си приятел и оттогава не е имала абсолютно никакви полови контакти. За нея единственият възможен вариант да е заченала е това да се е случило в басейна, където десетки момчета онанирали всяка нощ.

Ана е убедена в непорочността си и друго логично обяснение за забременяването си тя не намира. 28-годишната жена прави аборт и с цялата документация отива при управата на хотела. Иска им на ръка 20 000 лв. за причинени морални и физически щети.

Понеже от администрацията вдигат ръце, Ана ги плаши със съд. “Всичко това е абсурдно! Нека ни съди и да докаже как точно е забременяла от плуващи сперматозоиди в басейна. Тази жена има психически отклонения. Още докато летуваха при нас с майка й, не спряха да ни вдигат на нокти”, разясняват от хотела.Коментари

Коментар: 2

Ха ха якооооо, тази си е намерила забавление

Коментар: 1

абе тази жена нормална ли е?


  • 1

Добави коментар