За раждането и G точката

464
За раждането и G точката

За какво, всъщност, служи тя на жените?

Прословутата G точка намалява болката по време на раждане, откриха италиански изследователи, ръководени от професор Емануеле Джанини.

В продължение на десетилетие мъжете търсят начин да намерят разковничето за сексуално удоволствие на жените. Нови открития на учените разкриха още методи да задоволите една жена в леглото, съобщи БГНЕС.

Според последните изследвания чувствителната G точка, която не дава мира на хиляди мъже, не служи за доставяне на удоволствие, а намалява болката по време на раждане.

Експерти смятат, че тя няма общо със сексуалното удоволствие, защото една психическо здрава жена може да достигне до оргазъм само при мисълта за него. Учените обясняват това с факта, че оргазмът на жената отговаря на определени области от мозъка, които са толкова чувствителни, че реагират само при мисълта за него.

Също така изследването показва още, че при допира на G точката усещането на болка намалява с 47%, при стимулиране с цел удоволствие чувствителността към болка се понижава с 84%, а по време на оргазъм с цели 107%. Това, според експерти, обяснява невероятната издръжливост на жените по време на раждане.Добави коментар